Življenje je lepo

Sem Branko Škof – AleBra, idejni vodja strani vegan-ka.si, rojen 26.03.1960. To pomeni, da bom letos dopolnil 56 let. Življenje se pri teh letih komaj prav začne. Nabral sem veliko življenjskih izkušenj, doživel še več izzivov in preizkušenj. A vseeno trdim, da je življenje zelo lepo. Tudi sedaj sem na preizkušnji. Kot nekateri veste, je moja ALENKA, predraga srčna dušica okrevala v Soči, po anevrizmi (počena žilica v glavi) in to se je zgodilo 4 dni po startu naše strani. Res je neverjetno, zdravilci so dejali, da sem dobil dodatno nalogo.

Vrnimo se nekaj let nazaj. Od konca oktobra 2003, pa do marca 2004 sta preminula oba najdražja, moja, OČE in MAMA in 3 strici. Alenka se je izobraževala, ob delu in polagala izpite. Odprl sem s.p. in kupili smo stanovanje 73 m2, v novi vasi 1. Ostala sva brez pohištva in morala vse opremiti na novo. To je bilo neverjetno stresno obdobje, kajti tudi prodala sva manjše stanovanje s pohištvom vred. Začel sem se spreminjati in iskati duhovno pot, zakaj? V času od takrat, pa do danes sem izgubil 9 prijateljev, od 30 – 65 let starosti. Sam sem bil 9x izpostavljen življenjski nevarnosti in na srečo vedno odnesel celo glavo. V planinah, na cesti, v Bangkoku…… To je bilo res neverjetno. Prijatelji so čisto vsi preminuli za rakom. In kaj mi je drugega ostalo, kot poiskati rešitev.

Kot vidite sem preživel marsikaj. Delal sem s finančnimi posli in prijatelji na Ptuju so mi rekli, da bom po 50 letu popolnoma vse opustil. In res se je to zgodilo. Postopoma sem nehal uživati vse vrste tablet. Poiskal sem naravne sestavine, skozi iskal, raziskoval in bil kak mesec ali dva vegetarijanec. Ugotovil sem, da mi to ustreza in postopoma sem dajal vstran vse mesne in mlečne izdelke, tudi jajca in ribe. Zanimivo, znebil sem se 24 kg, zdravje je na višku, energija je nora. Vsak dan je imam več, nesreče so preteklost, nočne more so mimo. Tudi zaradi vadbe, ki jo izvajam vsak dan. Tudi vam jo toplo priporočam. Te vaje so moje življenje, možgani delujejo kot pri 30 tih.
Dogajajo se prebliski, budne sanje, ANGELI, z njihovim vodstvom in to vse samo zato, ker sem se popolnoma spremenil. Dobivam informacije kako naprej, vsak dan, ampak, največje preizkušnje šele prihajajo. Seveda sem pripravljen nanje, kako, da ne. Na razpolago sem vsem, ki želite, samo kanček spremeniti. Nekje je potrebno začeti.

Ta začetek pomeni, da ste začeli RAZMIŠLJATI S SVOJO GLAVO. To je zelo pomembno, samo to. Časi za spremembe so tukaj, letos je leto ODLOČITVE, kakršnekoli. Zelo dobro razmislite, kako bi radi živeli, kajti življenje je vseeno zelo lepo.

Vse najlepše Branko Škof-AleBra

www.vegan-ka.si

ziv.lepo