ANEJA ŠTRUKELJ – Moč izbire in sreča – Doseži svoje sanje!

Pred tremi leti, ob tem času, se je zaključil moj status študenta. Prvič sem bila resno postavljena pred dejstvo, kaj narediti iz sebe in svoje prihodnosti. Poiskati službo znotraj teme, ki sem jo študirala ali se brcniti v rit (tudi če me je bilo noro strah) in slediti tistemu, kar si je tako želelo moje srce (pa četudi nisem točno vedela, kako bom to sploh dosegla, glede na to, da nisem na tem področju imela nobenih izkušenj).

Najbrž se vam že sanja, katero pot sem izbrala, ne?

Tri leta nazaj me je bilo moje ideje tako strah, da si še imena, ki sem si ga izbrala za svoje podjetje, nisem upala izreči pred prijatelji. Ja, tako me je bilo sram. Nisem imela pojma, kaj me čaka, vedela sem samo, kdo želim postati in odločila sem se, da bom vztrajala.

Je bila pot do današnjega dne lahka? Ne, ni bila. Priznam, da kljub temu, da sem vedela, da so začetki na samostojni karierni poti težki, si vseeno nisem mislila, da lahko hoja po teh stopnicah, ki vodijo do sanj, včasih tako boli. Ampak veste kaj, ravno ti izzivi so mi pokazali, kako pomembno je verjeti vase, si zaupati in se imeti rad. Postaviti sebe, svoje vrednote in prioritete na prvo mesto ter z njimi služiti sebi in posledično ljudem.

Kadarkoli se znajdete na razpotju, ne izbrati tiste ravne poti samo zato, ker je varnejša in ker bi se tja bolj spodobilo iti, znotraj sebe pa veste, da bi vaša duša tam dan za dnem vedno bolj umirala. Izberite tisto pot, kamor vas vodi vaše srce, opremite se s svojim ZAKAJ in začnite ustvarjati svojo zgodbo. Zgodbo, kjer boste srečni, živahni, živi. Ker svet potrebuje žive ljudi, ne ljudi na avtopilotu.

Verjemite vase in vedite, da sem tukaj ter da tudi jaz verjamem v vas. Sledite svojim sanjam, sledite svojim srčnim željam. Vem, lažje je reči, da je svet močnejši od nas. Tolikokrat sem to počela v preteklosti, ampak šele zdaj vidim, koliko nepotrebnega trpljenja sem si s tem povzročala. Konec koncev je odločitev vedno naša, zato raje dan za dnem izbirajte srečo.

Zmorete vse in še več, kot si mislite!

Ponosna sem na vse vas! Dvignimo sebe, dvignimo Slovenijo, dvignimo svet.

Aneja