KLAVDIJA DAJČMAN – Tu sem zato, da…

Verjamem, da ima vsak na tem planetu sposobnosti in talente. Le razviti jih je potrebno, najti svoj smisel v življenju in z njimi obdariti sebe in druge. Tudi vi ste med njimi.

Šla sem skozi težki proces iskanja samega sebe. Prišla sem do točke, kjer lahko s srcem pomagam, da tudi vi najdete svojo lastno pot in pogum, da stopite nanjo.

Po končanem magisteriju iz ekonomije sem nenadoma ostala brez zaposlitve. Bolj kot sem se trudila poiskati službo, bolj je ni bilo in v tistem času sem obupavala sama nad sabo. Vendar sem se na neki prelomni, najnižji in vendar čudoviti točki iskreno vprašala, kaj v življenju me resnično osrečuje.

Iz moje notranjosti je prišel odgovor:

»Veseli me delo z ljudmi in osrečuje me, ko jim lahko pomagam.«

To sporočilo sem povezala z osebnim zanimanjem o energetskem zdravljenju in se vpisala na tečaj bioenergije po metodi Zdenka Domančiča. Izkušnje in spoznanja so me popolnoma prevzela in znanje sem nadgradila še pri drugih zdravilcih. Postala sem bioterapevtka, rejka, mojstrica in učiteljica.

Ob delu z ljudmi pa se mi je razkril še en dar. Začela sem bolje zaznavati ljudi in njihove težave. Ta vsakomur prirojen dar sem začela zavestno in načrtno razvijati. Izobraževala sem se pri priznanih strokovnjakih s področja razvoja intuicije, kar mi je odprlo vrata v nov svet in spremenilo življenje.

Moje poslanstvo je, da vas popeljem do čudovitega spoznanja, da imamo vse odgovore v sebi. Z mano se jih boste le naučili slišati. Spodbudila vas bom, da boste v sebi pričeli odkrivati svoje lastne skrite moči, svoje speče talente in sposobnosti in začeli poslušati svoj notranji glas.

Skupaj bomo pluli preko malih in velikih odločitev. Želim, da odkrijete sebe v sebi. Da svoje želje spremenite v realnost in si ustvarite življenje po svojih merilih.

.

Tu sem zato, da ne služim samo za preživetje.

 Tu sem zato, da živite tudi vi z močnejšo vizijo, z več upanja in z več energije za dosežke.

Tu sem zato, da s svojimi darovi obogatim druge in če bom pozabila na to nalogo, bom osiromašila

samo sebe.